Pakketten

Voor vrouwen

Onze rijles paketten

Onze paketten zijn zo opgebouwd dat je altijd garantie tot een examen hebt. Tevens krijg je bij de keuze van jouw pakket de zelfde en professionele aandacht die je verdient. Ongeacht welk pakket je ook kiest. Wij geven je graag een advies over welk pakket het best bij je past en ook waarom wij dat vinden, maar schroom niet om een ander pakket aan te schaffen. Om jouw vorderingen in de gaten te houden maken wij gebruik van een Bovag vorderingskaart.

 

Bovag vorderingenkaart

Een BOVAG vorderingskaart is een een inzichtelijke vorderingenkaart, zodat je precies weet wat je hebt geleerd, op welk niveau je zit en wat je nog moet leren. Op deze manier weten leerling en rijinstructrice precies hoe ver de leerling gevorderd is en welke onderdelen extra aandacht verdienen.

 

BOVAG garandeert zekerheid en betrouwbaarheid

Cursisten die vooruitbetalen voor rijles pakket bij een Bovag-rijschool krijgen automatisch ‘BOVAG-garantie’ op hun rijlessen. In geval van faillissement van de rijschool worden de vooruitbetaalde rijlessen zonder meerkosten overgenomen door een andere BOVAG rijschool.

1